Fastighetsmäklare av olika slag

by Erik on February 15, 2012


Som du säkert redan är medveten om så är det enormt mycket att tänka på inför husköp. Samma principer gäller om man går i tankarna att sälja sitt hus eller lägenhet. I vilket fall som helst så behöver man en bra mäklare som kan hjälpa till.

En mäklare underlättar väldigt mycket för någon som vill sälja sitt hus eller sin lägenhet, precis som en vän ville göra när han började att leta efter en mäklare i Linköping. Han började ställa massor frågor till mig om hur han skulle hitta en mäklare. Jag svarade honom lite kort att skulle slå i telefonkatalogen på mäklare Linköping och därefter ringa fem stycken olika fastighetsmäklare för att höra vad de har att erbjuda.

Jag tycker att man börja välja en mäklare som har minst fem års erfarenhet i just den typen av marknad du ska sälja/köpa på.

Det finns vissa som specialiserar sig på fritidshus men du ska nog vända dig till fastighetsmäklare i Linköping som specialiserar sig på lägenheter och villor i Linköping. Sedan är det ju också viktigt att mäklaren är en registrerad fastighetsmäklare.

Det finns flertalet mäklare i Linköping, så det gäller att välja den som kan hjälpa dig att uppnå dina mål på bästa sätt. Många väljer att fråga en vän eller kollegor när det gäller något så viktigt som sitt hus men jag rekommenderar att man vänder sig till någon som jobbar med det till vardags. Men det är självklart viktigt att lyssna på sina vänner och sin familj också. Men var försiktigt – du kommer att få många tips när det gäller husköp, både bra och dåliga. Det är därför det finns så många bra och dåliga husaffärer.

Det var allt för denna gång!

Välkomna att kika in i framtiden!

Uppdaterat: 20 maj 2012

Previous post:

Next post: